Det finns absolut ingen tvekan om det…

Vad du än tror idag, vad du en har gått igenom, vad än din omgivningen än har sagt till dig och om dig så vill jag att du ska lyssna på ditt hjärta och verkligen veta att… Universum alltid verkligen vill och understödjer att du ska ha ett Rikt Liv! De oföränderliga universella lagarna i kvantfysikens värld stödjer ALLTID dig i att göra ett Rikt Liv verkligt för dig.

Men, trixet är att du måste göra din del och oftast har du inte koll på vad, för att du har blivit lärd av generationers generationer att göra precis tvärt om.

Du måste först leva i vibrationsharmoni inom dig själva och med universella lagar för att skapa det Rika Liv du innerst inne alltid önskat.

Om du inte lever det livet du verkligen önskar just nu, så är det helt okay. För du kan när som helst börja om och lära dig att verka i harmoni med de universella lagarna för att bli, få och vara det du innerst inne verkligen önskar.

Du kan börja idag!

Överflöd av det du vill ha skapar du från insidan ut, du gör det genom att ändra vad du fokuserar på. Istället för att tänka på det förflutna, dina nuvarande omständigheter eller ekonomins tillstånd, börjar du tänka och känna att du redan har de rika liv du vill ha – och att du ska skapa en vana att göra det ofta.

Genom att tänka på din önskan varje morgon, varje natt och så många gånger under dagen som möjligt kan du faktiskt börja röra sig mot det och föra det mot dig.

Du förstår, sinnets tankar och dina känslor är energi i en del av universums rörelse, och din kropp är en fysisk manifestation av den rörelsen. Att koncentrera ditt tänkande är att ta en grusväg som går från kurva till kurva och slingrar sig över hela landet och göra den till en spikrak motorväg.

Den här är mycket kraftfull eftersom du lägger all din uppmärksamhet på en enda bild som skapar en känsla som är vibrationen som du befinner dig i.

Saken är den att…

Men att bara hålla en bild av överflöd i ditt medvetna sinne har ingen effekt på ditt liv, du behöver få ner bilden i din underliggande känsla i och med att känslan är frekvensen som skapar din verklighet. När du börjar bli och vara i känslan börjar hela din värld att förändras.

Det beror på att bilden som skapar känslan är vad som förändrar din vibration och att vibrationen uttrycker sig genom din kropp i aktion. När bilden förändrar känslan förändras vibrationen. Varje vibration sätter upp en attraktion vilket skapar en universell reaktion, med andra ord en ny verklighet.

Så, nu förstår du varför det är viktigt att hålla bilden och känslan du vill ha (i detta fall bilden av Rikare Liv i överflöd) i ditt sinne så länge och så ofta som möjligt. Det är så du skapar en “Rikt Liv i överflöd” vibration som attraherar allt av en liknande natur i din riktning.

Vad är ett Rikt Liv i överflödsvibration?

Allting i universum är energi, inklusive din kropp, dina tankar och känslor. Varje meddelande som du uttrycker och säger med känslor bär en viss vibrerande energi som du skickar ut i universum.

Det mest kraftfulla verktyget du har är dina tankar och känslor som du tänker och känner om och om igen. Dessa är de tankar och idéer du känner emotionellt vilket engagerar ditt undermedvetna sinne. Det här är de tankar och känslor som programmerar cellerna i din kropp.

Ju mer du medvetet fokuserar på vad du vill, ju bättre du känner du dig och ju kraftfullare blir din manifesterande vibration.

Som du ser i diagrammet nedan finns det ett starkt samband mellan ditt energifält och din förmåga att attrahera bra saker in i ditt liv. När ditt medvetande och dina känslor expanderar blir det mycket lättare för dig att attrahera ett Rikt Liv i överflöd.

Allt du gör i livet är egentligen bara för än enda saks skull…
du gör det för att du tror att du ska få en högre känsla!

Ta inspirerad åtgärd

Ju högre du lyfter ditt medvetande och dina känslor på skalan ju enklare blir det för dig att gå från brist i exempelvis hälsa, pengar, kärlek och glädje till att leva ett Rikt Liv i överflöd.

Naturligtvis kan du inte locka överflöd bara genom att bara tänka positiva och goda tankar. Du måste agera på dessa tankar och känslor.

Med andra ord gäller de universella lagen om attraktion på dina fysiska handlingar såväl som till ditt mentala och emotionella tillstånd att vara och känna.

Varje åtgärd du tar (som dikteras av din vibration) skickar ut en energi frekvens i universum vilket är direkt kopplad till de du manifesterar i ditt liv.

När du vidtar åtgärder från en ökat medvetande och en högre känsla skickar du ut positiv expansiv energi som attraherar ännu mer av vad du vill, i stället för det du inte vill.

Som jag sa innan…
Universum med sina universella lagar understöder alltid din önskan, oavsett om du tänker på och attraherar det du vill ha eller det du inte vill ha.

Jag kan lova dig det här…

Dina tankar och känslor manifesteras oftast inte över natten. Du kommer kanske inte alltid känna att det är lätt, men jag lovar dig detta …

Ditt liv är en resa där dina önskningar och mål aldrig tar slut. Du kommer inse att målen inte är den stora behållningen, utan att det är den inre känsla och upplevelserna du går igenom för att bli den människan du måste bli och vara för att uppnå dina mål.

Trots alla fall och eventuella utmaningar på vägen kommer du ändå alltid till slut känna att det var värt det. Att du uppskattar och inte vill vara utan dina starka upplevelser oavsett glädje eller sorg. För det är det som är livet och det är det som gör att du växer, får insikter till att bli en mycket större människa med ett mycket större medvetande.

Du kommer att gå i från ett liv som är inriktat på kropp och fysisk verklighet till större perspektiv med ett större fokus på medvetenhet och själ, från en begränsad förmåga till en obegränsad känsla och från en känsla av avstånd till en känsla av samhörighet och enhet med allt du vill.

Mirakel!

Denna mirakulösa resa i sinnet och hjärtat kommer att förändra alla aspekter av hela ditt liv. Det är bara du och dina tankar som begränsar dig och det är upp till dig att bestämma om du är redo för ett Rikare Liv i överflöd.

Kom ihåg allt du vill ha, vara och göra redan finns klart för dig, men det är utanför din komfortzon. Vist ibland kan det kan vara lite läskigt för att du inte vet ”HUR” det ska gå till. Men hur är faktiskt inte din uppgift, det fixar universum, din uppgift är att ta ett beslut att bestämma dig, börja gå ett steg i taget… Lycka till… 🙂

STORT TACK 🙂 för att du tar del av informationen och ditt förtroende!

Innan du lämnar sidan, undrar jag om jag får ställa ett par frågor och bolla ett par saker med dig nedan?

Vad är dina tankar och känslor om följande?

Vad tror du om samarbete? jag tror att vi alla får mer…

Tror du på eller förstår du att du att du egentligen är en obegränsad människa/varelse?

Vill du höja din medvetenhetsnivå så att du kan leva ett Rikt Liv i överflöd?

Vad var det som gjorde att du drogs till det här inlägget?

Lämna gärna en kommentar nedan till mig och teamet det hjälper verkligen oss och många andra.

Vill du dela med dig?


Delar du sidans inlägg blir jag oerhört tacksamma om du vill dela med dig av den här sidan, på sociala medier etc. Jag är nämligen helt övertygande om att du då hjälper vänner och hela vår värld att lyfta sina livskvalitéer till mycket Rikare Liv!

Än en gång ett STORT TACK… för att du tar del av det här, att du delar dina tankar och erfarenheter. Det gör en otroligt stor skillnad för världen, mig och hela mitt team, vi uppskattar verkligen dig.

Vi önskar dig all glädje och kärlek, STOR KRAM!

Njut av stunden det är allt du har!
– Peter med hela teamet