AFFILIATE VILLKOR


DU får…
Vi uppskattar verkligen dig som samarbetspartner och belönar dig med upp till 20% i provision på alla köp som görs hos oss från alla de kunder som kommer genom dig.


Dina pengar får du…
Du får all din provision utbetalt direkt till ditt backoffice direkt när kunders köp har gått igenom.
Om kunder köper någonting som har “30 dagars alla pengar tillbakagaranti” så får du din provision direkt när tidsfristen för garantin gått ut.

All provision betalas ut till ditt PayPalkonto som du uppger inne i ditt backoffice hos oss. Har du inget Paypalkonto kan du lätt öppna ett på bara några minuter genom att klicka här.


Ingen kostnad ingen risk
Vi sköter leverans, förpackning, kundservice och all annan administration, så allt du skapar ger dig en ren vinst utan risker, ansvar, kundservice eller ekonomiska utlägg.

Du blir snabbt och lätt samarbetspartner (Affiliate) till oss och det finns inga kostnader eller krav etc. utan bara fantastiska möjligheter.

Hur kan du göra?
Har du vänner, en egen maillista, blogg, Facebooksida, webbsida eller ett annat nätverk etc. så har du en stor möjlighet att skapa en bra passiv återkommande inkomster genom att du drar personer (trafik) som blir kunder hos oss. Ditt nätverk kommer att uppskatta att du gör det enkelt för dem att hitta vad du skriver/berättar om.

Endast fantasin är din begränsning!
Du har också stora möjligheter att använda delningsfunktioner och skicka e-post eller dela produkter på sociala medier för speciella tillfällen.

Det är mycket enkelt, desto mer/bättre du berättar/skriver och dela, desto mer försäljning blir det och din inkomst ökar därefter.
Dina inkomster kan bygga upp gradvis som kunder handlar om och om igen. Det kan innebära allt från en extrainkomst på ett arbete du gjort en gång till större passiva återkommande inkomster eller till och med ekonomisk frihet.

Du kan prata, skriva, maila och bloggar om våra produkter, tjänster, och alla de ämnen som du gillar och vill dela med andra. Du kan dela med dig i överallt på internet som exempelvis alla social medier som Facebook, Twitter, Youtube på din webbplats och e-postlista etc.

Alla platser där du kan dela en länk på Internet, e-post och eller sms fungerar så länge som mottagaren kan klicka på länken/banner/knapp till vår sida och köpa något.

Vi gör också en banners som du kan använda om du har en webbplats eller blogg etc. Människor klickar helst på en länk eller knapp efter att du har berättat din historia om vad kurser, tjänsterna eller produkterna har gjort för dig, varför du använder och älskar dem. Så det bästa är att du delar med dig av din erfarenhet av kurserna, tjänsterna och produkterna.


Dela från hjärtat!

Fakta om tjänsterna och produkterna fungerar också att dela med andra, du kan använda informationen du hittar på vår sida.
Du är varmt välkommen att använda hela eller delar av texter därifrån om du vill det, men det bästa är att om du gör texten/informationen till din egen, det är naturligtvis alltid dig och dina erfarenheter dina vänner och ditt nätverk lyssnar på bäst, när du delar med dig från ditt hjärta berör du flera människor.

Systemet är trygg och säker och vi hantera dina data och dina kunder på ett professionellt och konfidentiellt sätt.

Vi gör alltid allt vi kan för att göra det bekvämt, effektivt och lönsamt för dig som Affiliate.


Kom igång NU!

Du kan snabbt och enkelt registrera dig för att skapa ditt affiliatekonto genom att klicka på knappen på registreringssidan.


OBS!

* I och med att resultaten och arbetsinsats varierar från person till person kan vi inte garantera att du kommer att få samma resultat som andra personer. Eventuella vittnesmål från andra människor inkomster med hjälp av våra och kurser, tjänster och produkter ger inte dig en garanti på samma resultat. Du kan tjäna mindre, mera eller ingenting alls beroende flera faktorer som smarthet, arbetsinsats, beslutsamhet, fokus och förmåga att följa anvisningar. 

Som medborgare i olika länder är du själv ansvarig för att redovisa och betala eventuella skatter på dina inkomster. Har du frågor i ditt specifika fall så kontrollera med ditt land och lokala skattekontor.