START
Du får tillgång till hela den unika onlinekurs direkt efter att du betalat kursen. Alla uppgifter till din inloggning i vår kursportal kommer via mail inom kort efter att betalningen gått igenom. Håll utskick i din mail och lägg till vår mailadress kontakt@peteredvardsson.se som betrodd i ditt mail-program. Annars är det risk så du missar någon av vår information till dig eller att den viktiga informationen hamnar bland din skräppost.

KÖP AV KURSEN
Du köper/investerar och betalar denna unika onlinekursen genom att klicka på den blå köpknappen.

När du betalar/investerar i kursen så gör du det genom ett krypterat säkert betalsystem.

När du har betalat får du ett kvitto och ett välkomstmail. Läs noga igenom välkomstmailet för där får du viktig information om kursen och eventuella saker du behöver göra och tänka på innan du startar.

LÄTT ATT ANSLUTA OCH TA DEL AV KURSEN
Det är mycket lätt att ansluta till kursen i kursportalen, det är ingenting du behöver ladda ner i och med att vi använder ett hypermodernt system. Du kan lätt delta med dator, läsplatta eller smartphone så länge du har en bra internetuppkoppling.

DU KAN SE DEM I REPRIS Alla videos och eventuella ljudfiler som är inspelade och sparade i ditt backoffice kan du se och lyssna på i repris när du vill och hur många gånger du vill. Eventuella PDF filer och annat material kan du ladda ner efter dina egna behov. Du kommer ha tillgång till hela kursen och allt material direkt när du betalat kursen.

LOKAL & TIDER

LOKAL
Victoria Hotel

F. E. Elmgrens gata 5

55316 Jönköping, Sverige

Telefon: +4636712800

E-post cc.victoria@choice.se

TIDER
Incheckning: kl. 09:00 – 09:45

Kursens tider lördag: kl. 10.00 – 20.00

Kursens tider söndag: kl. 09.00 – 18.00