​​​​VILL DU OCKSÅ HA RIKARE LIV

GRATIS VIDEOKURS I 4 STEG (video 2)

Lyft hela din livskvalité med ökad kunskap att hantera medvetandet, tankar, känslor samt livets mentala spel i universums naturliga, oföränderliga lagar som skapar allt.

Det ger dig full kontroll att skapa det härliga liv du önskar utan stress, kamp och oro.

chevron-down

Är du redo för att lyfta ditt liv?

Om jag kan hjälpa dig att få det du vill, oavsett om du just nu inte ser hur eller tror att det är möjligt – Är det intressant?

Vill du ha personlig hjälp så klicka på knappen nedan och boka GRATIS resultat coaching session idag!

BOKA GRATIS RESULTAT COACHING»play-circle

Video #1

Rikare Liv…

GÅ TILL  

play-circle

Video #2

Rikare Liv…

play-circle

Video #3

Rikare Liv…

KOMMER SNART 

play-circle

Video #4

Rikare Liv…

KOMMER SNART 

Vad andra säger:

Robert N. – Företagare

“Du har en blick, insikter och förståelse som få förunnat” Jag har känt dig som företagare och person i över 25 år.

När du kommer och besökte mitt företag efter dina många års boende på Cypern. Hade mitt företag vuxit ett flertal gånger om.

Du chokar mig!

Du skanna av företaget och min situation på bara 10-15 minuter och ger mig insikter och bättre råd än konsulterna jag har haft hos mig och betalat för i flera månader”.

Pernilla Fredeby – Företagare

“Tack Peter Du är unik med din otroliga empiriska kunskap”

Du har hjälpt, coachat, stöttat och betytt mycket för mig. Din livserfarenhet ger dig en förståelse som få, du leverera rakt enkelt och begripligt samt är härligt stabil, förstående utan ältande, krusiduller å krångel. 

Jag har känt dig i 20 år och jämfört med de främsta coacherna är det högst några få procent i världen som kommer i närheten av din helt unika vetenskapliga och empiriska kunskap.

Du lever precis som du lär vilket ger trygghet, förtroende och resultat som är fantastiskt påtagliga.”

Jessica Liljefjäll

Jag har alltid varit intresserad av personlig och andlig utveckling och har plöjt igenom mängder av litteratur i området och gått diverse kurser. Kroppen har också alltid fascinerat mig, varför jag utbildade mig till sjukgymnast i början av 2000-talet.

Jag har alltid förstått att kropp och själ hänger ihop på många sätt. Men först efter att jag gått några veckor in i  din kurs har hela min kropp och själ insett på ett helt nytt djup det jag redan visste i teorin. Jag är starkare mentalt, gladare, piggare, målmedveten och samtidigt mer avslappnad till livet.

Jag har vid 4 tillfällen i mitt liv varit sjukskriven längre tid pga olika former av stress. Idag, med den fördjupade kunskap och vetskap jag besitter i och med kursen känns utmattningssyndrom väldigt avlägset. Jag är så tacksam för att jag unnade mig att delta i din kurs.”

Vill du förbättra hela ditt personliga liv?

Anmäl dig till en GRATIS resultat coachning session idag.Så ser vi om vi klickar och om du är redo för hjälp att nå dina mål drömmar och visioner.

boka gratis resultat coaching »

{tcb_current_year} All rights Reserved to​ Peter Edvardsson.SE Disclaimer