Vill du också ha RIKARE LIV?

Jag tror att du vill tjäna mer pengar, få bättre hälsa, energi, ha roligare och mer fri tid samt njuta mer av dina värdefulla dagar – Vi vet att det här inte sker av en slump.

Jag hjälper dig få det utan kamp, stress och oro med full kontroll.

GRATIS tips & trix

[thrive_2step id=’3089′]

VARSÅGOD HÄR FÅR DU GRATIS TIPS & TRIX!
[/thrive_2step]

HEMLIGHETERNA DU INNERST INNE ALLTID SÖKT EFTER…

Så får du det Rika Liv du egentligen vill ha, här ger jag dig hemligheterna få förstår.

I den här unika live online-kursen visar jag dig hur du enkelt får mer hälsa, pengar, glädje och kärlek i livet. Hur du får mer fri tid, roligare och njuter mer av dina värdefulla dagar.

Du släpper stress, kamp och rädslor och frigör din potentiella kraft för att skapa precis det livet du önskar. Du får kontroll på tankar, känslor, beteenden och livets mentala spel i de universella lagarnas hemligheter, deT som få förstår och medvetet använder för att leva Rika Liv – Efter det här blir ditt liv aldrig mer detsamma!

LÄR DIG MER OM KURSEN ETT RIKARE LIV

BLOGG

INSPIRATION TILL RIKARE LIV

Vill du mer med ditt liv, så här får du det du verkligen vill ha…

Har du mer som du vill ha, vara och göra i ditt liv, så här enkelt använder du medvetet det som ger dig det…

Så får du din absolut bästa kärleksrelation

Kämpar du med kärlek och relationer, här är varför och hur du gör kärleken evig och helt fantastisk

Varför din fantasi är mycket viktigare än kunskap…

Skolan säger att de dig ger dig kunskap och intelligens, men sanningen är att det här är mycket viktigare för dig…

SE FLERA POSTER

SUCCÉ HISTORIER

Patrik Hesselgrens otroliga resa

Hannas lyft till ett Rikare Liv!

Stefans fantastiska lyft

Trött på kamp, stress och oro?

Du kan enkelt få precis det du vill genom att hantera dina tankar, känslor och medvetande i de vetenskapliga universella lagarna som skapar allt.
  • Få din önskan uppfylld enkelt med full koll på tankar, känslor och beteenden
  • Öka dina inkomster med mindre jobb och mer fri tid

  • Ta din karriär, verksamhet eller idrott till mycket högre nivå

  • Känna glädje och mening var dag med inspiration att leva din dröm och syfte
  • Övervinna dina rädslor och begränsningar utan stress och oro

  • Kom i toppform med total hälsa, slimmad, pigg, alert, full av kärlek och glädje

  • Bli högeffektiv utan stress eller kamp och flera arbetstimmar

  • Hitta din drömpartner med glädje, kärlek och inspiration

Min vision…
är att lyfta hela din och den globala livskvalitén till Rikare Liv genom ökat medvetande i att hantera, tankar, känslor samt livets mentala spel i de oföränderliga universella lagar som skapar allt.

Jag tror att du vill tjäna mer pengar, ha mer fri tid, bättre hälsa, glädje, kärlek, känna mening och njuta mer av livet utan stress, kamp eller oro – och det här vet både du och jag att det inte kommer ske av en slump. Därför ger jag dig den hemliga vetenskapen och konkreta verktyg som skolan och samhället aldrig lär dig.

Du får full koll genom insikt i vad du egentligen är, hur du fungerar, hur du enkelt skapar allt genom kvantfysikens mystiska enkelhet som bara några få procent förstår. Det här är faktiskt det du hela livet innerst inne sökt efter, det du önskat för att kunna leva det härliga Rika Liv du egentligen alltid drömt om.

VILL DU FÖRBÄTTRA
HELA DITT PERSONLIG LIV?

Anmäl dig till en GRATIS resultat coachning session idag.
Så ser vi om vi klickar och om du är redo för hjälp
att nå dina mål drömmar och visioner.

BOKA GRATIS RESULTAT COACHNING

VILL DU FÅ TIPS & TRIX SOM KAN
LYFTA HELA DIN LIVSKVALITE?

“En enda idé kan lyfta hela ditt liv för resten av livet”
Anmäl dig här för att få GRATIS tips & trix
som kan lyfta hela din livskvalité.

[thrive_2step id=’3089′]

JA, SKICKA MIG GRATIS TIPS!
[/thrive_2step]

Hela livet har jag drivit företag i hotell & restaurangbranschen i Halmstad, Västervik, Uppsala, Sälen, Borlänge och Falun. Sedan år 2000 har jag ökat min kunskap inom ledarskap, företagsdrift och personlig utveckling.

Jag har haft Kjell Enhager som coach, en av Sveriges bästa och köpt en hel utbildning från Anthonny Robbins en av världens bästa, men jag märkte efter ett tag att något fattades.

Peter kurs däremot berörde mig på ett helt nytt sätt, passion och energi är helt obeskrivlig. Jag har gått 12 veckors utbildning där hans 1h live webinar oftast blev 2h. Det beskriver Peters engagemang för att hitta verktygen inom DIG. Peter bär på en orubblig övertygelse att vi alla kan!

Han beskriver sakligt och grundligt hur livet är! Han ger dig som du själv inte visste att du hade. Peters råd har varit helt ovärderliga för mig personligen!

Efter att förlorat familj och allt jag ägde gick ja in i väggen. Peter var den som fick fart på mig igen, insiktsfullt och engagerat väcker han viljan och energin i dig och ger dig vägar som du inte ens visste fanns!

– Ulf H Andersson
Egenföretagare

 “Tack Peter 🙂 Du är unik med din otroliga empiriska kunskap”

Du har hjälpt, coachat, stöttat och betytt mycket för mig. Din livserfarenhet ger dig en förståelse som få, du leverera rakt enkelt och begripligt samt är härligt stabil, förstående utan ältande, krusiduller å krångel. 

Jag har känt dig i 20 år och jämfört med de främsta coacherna är det högst några få procent i världen som kommer i närheten av din helt unika vetenskapliga och empiriska kunskap.

Du lever precis som du lär vilket ger trygghet, förtroende och resultat som är fantastiskt påtagliga

– Pernilla Fredeby Johansson
Egenföretagare

“Du har en blick, insikter och förståelse som få förunnat” Jag har känt dig som företagare och person i över 25 år.

När du kommer och besökte mitt företag efter dina många års boende på Cypern. Hade mitt företag vuxit ett flertal gånger om.

Du chokar mig! Du skanna av företaget och min situation på bara 10-15 minuter ge mig insikter och bättre råd än konsulterna jag har haft hos mig och betalat för i flera månader.

Egenföretagare
– Robert

“Jag har alltid varit intresserad av personlig och andlig utveckling och har plöjt igenom mängder av litteratur i området och gått diverse kurser. Kroppen har också alltid fascinerat mig, varför jag utbildade mig till sjukgymnast i början av 2000-talet.

Jag har alltid förstått att kropp och själ hänger ihop på många sätt. Men först efter att jag gått några veckor in i  din kurs har hela min kropp och själ insett på ett helt nytt djup det jag redan visste i teorin. Jag är starkare mentalt, gladare, piggare, målmedveten och samtidigt mer avslappnad till livet.

Jag har vid 4 tillfällen i mitt liv varit sjukskriven längre tid pga olika former av stress. Idag, med den fördjupade kunskap och vetskap jag besitter i och med kursen känns utmattningssyndrom väldigt avlägset. Jag är så tacksam för att jag unnade mig att delta i denna kurs.”

Jessica Liljefjäll

“STORT TACK vännen för alla möten och kunskap du gett mig”

Hela min relation till mig själv, mitt företag, vänner och familj har verkligen förändrats. Det har lyft hela livet till en helt ny nivå.

Livet, företagandet, relationer och familj flyter på ett lugnt säkert sätt, jag känner tillit och vet precis hur jag ska hantera verktygen och kunskap för att nå mina mål.

Dina insikter och kunskap har givit mig ett fantastiskt lugn, kraft och glädje. Tack för all hjälp!

Entreprenör / fastighetsägare
~ Jonas Otosson

“Hej Peter 🙂 Har lyssnat på alla Live Webinar avsnitt igen under dagen från kursen, spontan känsla..”Hur gör man för att hoppa på erat tåg vill lära mig allt”? tycker det är så jävla (ursäkta språket) intressant allihop det du pratar om. Vill lära mig mer och mer hela tiden!

Peter, jag älskar fan dig!! du får mig alltid att få fram mina starka sidor”-

 Patrik Hesselgren

“Tycker det var toppen och jätte inspirerande. Du är så otroligt unikt kunnig.
Är så lycklig just nu Jag har sånt flow i livet. Både litet och stort allt bara kommer till mig. Jag öppnar armarna och välkomnar allt som kommer. Får till mig så klara budskap till mig själv just nu och det är så häftigt.

Det känns som det spruta ut kärlek ur öronen på mig Så himla häftigt att få leva sitt och sååå spännande att se vad som väntar runt hörnet. Jag är sååå TACKSAM att du Peter kommit in i mitt liv”

– Pernilla Pettersson

“Stunden du på djupet inser vad du egentligen är, hur du får tillgång till din obegränsade potentiella kraft. Då försvinner dina rädslor, stress, ohälsa, du känner inre lugn, harmoni och lever ett kraftfullt RIKT LIV som är få förunnat”
PETER EDVARDSSON

VILKEN SKILLNAD!

“Du överraskar mig om och om igen med din otroliga unika kunskap”

Som landslag- och elitidrottsman vill jag vara i topp på stora världsliga mästerskap som EM, VM och OS! Med din hjälp känner jag en enorm personlig mental utveckling med härlig stabilitet, glädje, trygghet och de snabba fantastiska resultaten är påtagligt framgångsrika. Din härliga personlighet och kunskap får mig att maxa min potential.

“Tack Peter för all hjälp med min personliga utveckling – Bästa coachen du är grym”

Landslagshoppar (simhopp)
~ Vinko Paradzik

Lever du fullt ut? Fyller du de 4 grunderna?

UPPFYLLESE

Känner du...

UPPFYLLESE

att du hittat ditt livs syfte, din styrka, att du gör skillnad och livet känns meningsfullt med en inre uppfyllelse. Det är ett grundläggande element för att du ska känna att du lever fullt ut i ett
Rikt Liv!

FRIHET

Känner du...

FRIHET

att du har frihet, äger ditt liv och din tid, att du inte kompromissar bort ditt riktiga jag. Att du går för att nå dina inre mål, drömmar och visioner är grundläggande för att känna att du lever ett
Rikt Liv!

GLÄDJE

Känner du...

GLÄDJE

att du på daglig bas verkligen upplever en inre djupare glädje och tacksamhet, i stället för bara tillfällig lycka. Det är ett av de grundläggande elementen för att du ska känna att du lever ett
Rikt Liv!

EXPANSION

Känner du...

EXPANSION

att du konstant är nyfiken, utvecklas, expanderar ditt medvetande och hjärna precis som övriga universum. Det är grundläggande för att du ska känna att du lever ett härligt, vitalt och
Rikt Liv!

“En enda liten idé kan lyfta och berika hela ditt liv,
ta alla möjligheter till ett större medvetande”