DITT LIV BLIR HÄRLIGT LÄTT,

NÄR PUSSLETT FALLER RÄTT!

Jag hjälper dig – Peter Edvardsson

Min vision…
är att lyfta hela din och den globala livskvalitén till Rikare Liv genom ökat medvetande i att hantera, tankar, känslor samt livets mentala spel i de oföränderliga universella lagar som skapar allt.

Jag tror att du vill tjäna mer pengar, ha mer fri tid, bättre hälsa, glädje, kärlek, känna mening och njuta mer av livet utan stress, kamp eller oro – och det här vet både du och jag att det inte kommer ske av en slump. Därför ger jag dig den hemliga vetenskapen och konkreta verktyg som skolan och samhället aldrig lär dig.

Du får full koll genom insikt i vad du egentligen är, hur du fungerar, hur du enkelt skapar allt genom kvantfysikens mystiska enkelhet som bara några få procent förstår. Det här är faktiskt det du hela livet innerst inne sökt efter, det du önskat för att kunna leva det härliga Rika Liv du egentligen alltid drömt om.

Vad är din önskan?

På det här sättet har jag bland annat inspirerat och hjälpt över 100 000 människor till Rikare Liv globalt. Allt från företagsledare, karriärmänniskor, toppidrottare, musiker och så kallade vanliga människor. För oavsett vem du är, vad du är, vad du gör och vad du vill så lyder du och ditt liv under de universella lagarna. Orsak och verkan är alltid detsamma för oss alla även om du ska bygga upp företaget, hälsan, karriären, relationer eller bli toppidrottare etc. Att få leva som jag lär till att inspirera och hjälpa dig att lyfta hela din livskvalité ger mig en inre glädje och tacksamhet som jag inte kan beskriva i ord.

Därför får du inte till det! – Den missade länken.

Baserat på en forskning från 1887 av Michelson Morley (Experiment: Aether-fältet) har vi fått lära oss att vi är separerade individer, att den starka överlever, att du måste kämpa och konkurrera etc. Med den tron har vi byggt ett politiskt, ekonomiskt och socialt samhället och system som bygger på en lögn (vi viste inte bättre då) som nu är långt över 100 år gammal.

Idag vet vi tack vare de senast årens forskning, att det är precis tvärt om. Allt i universum hänger ihop, allt är en enhet utan separation, allt samarbetar inklusive DU. Det är du och ingen annan än du skapar din egen verklighet i det vi kallar livet. Genom ditt medvetande, dina tankar, känslor, beteenden och energin i universums naturliga, oföränderliga lagar skapar du det som du kallar för din verklighet. Precis så som alla visa människor och skrifter sagt i årtusenden kan nu den senaste forskningen också säga, visa och bekräfta det.

”Livet har aldrig varit svårt, det är bara vi som fått lära oss att göra det så”

När jag förstod och börja följer de universella lagarna fick mitt liv en helt ny mening. Livet blev lättare, roligare och glädjen, kraften samt energin kommer på en helt ny nivå, de kom också ett härligt inre lugn utan stress, kamp och oro. Livets riktiga syfte och dröm syntes helt klart och en härlig känsla av inspiration får mig att njuta av resan att skapa det.

När du förstår och följer de universella lagarna får också ditt liv en helt ny mening. Ditt liv blir också lättare, roligare och glädjen, kraften samt energin kommer på en helt ny nivå, även du får ett inre härligt lugn utan stress, kamp och oro. Ditt livs riktiga syfte och dröm ser du då helt klart och du kommer känna härlig iver, inspiration och verkligen njuta av hela ditt liv.

Jag känner en fantastisk glädje och tacksamhet för ditt förtroende att få inspirera och hjälpa dig, att få se dig leva ditt liv fullt ut. Att få se dig gå från att bara överleva i rat racet till att följa din inre dröm med en inre uppfyllelse i det Rika Liv du är designad till.


Livet är för kort och för komplicerat för att räkna ut allt på egen hand.

Att hitta mentorer är en av de största förutsägarna för din framgång till Rikt Liv!

”As Picasso said, “Good artists copy, great artists steal.”

Stor Tack!
Peter Edvardsson och hela Teamet

PS. Kom ihåg! Njut av NUET. för det är det enda du har! DS.

Lite mera om mig

Vill du få en glimt av vad jag gjort i livet så klicka på fyrkanten nedan. Hela bilden av mig skulle kräva ett antal böcker, så det får vi ta över tid. Jag har levt ett intensivt nyfiket liv med otrolig mångfald där jag vågat ta ut svängarna och uppnått det många kallar succé och framgångar.

Men jag också lärt mig vad stenhårda kraschlandningar innebär och hur du reser dig upp och går vidare.

Mitt intensiva liv har givet mig en enorm mångfald i livets empiriska kunskap. Vilket gör att jag idag brinner för att inspirera och hjälpa dig att förstå hur enkelt du kan leva ett Rikt Liv. Hur enkelt du når dina mål drömmar och visioner om du förstår och följer de universella lagar och principerna som ligger bakom allt skapande!

Klicka i fyrkanten nedan för att se lite av vad jag gjort och skapat:

KLICKA HÄR!

För få lite insikter i vad jag gjort och skapat:

LITE OM MIG:

 • I var dag över 20 år tillbaka i tiden och med ett extra stort fokus under mina 7 års boende på Cypern, har jag lagt 1000 tals och åter 1000 tals timmar på att studera framgång och framgångsrika, kvantfysik, skapelseprocessen och de universella lagarna som skapar allt. Hur du förstår och hanterar ditt medvetande, tankar och känslor samt livets mentala spel. Vad som är och gör skillnaden mellan de som så kallas lyckas och de som misslyckas.
 • Under alla dessa år har jag har investerat många hyllmeter med personlighetsutvecklings material, deltagit i mängder av utbildningar, spenderat otaliga timmar med att läsa, meditera och lyssnat på samt umgås med mentorer och visa människor. De människor som utgör mindre än 1 procent av världen, de som förstår och praktiserar mystikens enkelhet till att medvetet skapa rika liv i Hälsa – Rikedom – Glädje – Kärlek på ett enkelt sätt.
 • Jag har byggt stora säljorganisation och nätverk både nationellt och internationellt där jag bland annat har hjälp människor att skapa passiva återkommande inkomster.
 • Jag har blivit headhuntad till att sitta med i olika företags Advisory Board för mitt unika sett att tänka, skapa och se möjligheter.
 • Jag har skrivit ett antal böcker om att bygga nätverk och säljorganisationer för att skapa passiva återkommande inkomster etc.
 • Jag har byggt ett antal olika utbildningar som bland annat Life Style Education och One Million Weekend etc.
 • Jag har som visionär och entreprenör varit med och förändrade hela gymkulturen från ”gamla gymkulturen” till den stora fitness industri det är idag.
 • Jag drev upp en av Sveriges största och framgångsrika Gym/fitness anläggning med hundratals anställda under 15 år. Vi var innovatörer i branschen med bland annat smart IT system, en unik fitness-restaurang, olika träningskoncept, maskiner och utbildningar etc.
 • Jag har arrangerat och hållit olika event, föreläsningar och utbildningar som inspirerat och lärt människor att förstå sin egen kraft, gå för sina drömmar och skapa ett Rikt Liv inom Hälsa – Välstånd – Glädje – Kärlek.
 • Jag har varit (och är) mentor och coach åt allt från så ”kallade vanliga människor”, företagsledare och ledande landskaps idrottare etc.
 • Jag har byggt hälsoföretaget FANTASTIC line med egen unik ekologisk och aspartamfri näringstillskott serie, Fantasticpodden.se, coachning, föreläsningar och utbildningar etc.
 • Jag har under många år skapat ett antal olika smarta IT system till bland annat fitness, service och finans branschen etc.
 • Jag har också byggt flertalet byggföretag etc.