RIK-FRI-LYCKLIG-NÅ-DINA-DRÖMMAR-20202020-01-06T19:10:51+01:00

SÅ NÅR DU DINA DRÖMMAR 2020

Unik kraftfull kunskap som ger dig det RIKA LYCKLIGA LIV
du innerst inne alltid drömt om!

HEMLIGHETERNA TILL LYCKA, UTAN STRESS, KAMP & ORO!

Här får du de kraftfulla hemligheterna till att leva RIK, FRI och LYCKLIG i det KÄRLEKSFULLA liv du innerst inne alltid drömt om. En livsavgörande kunskap som bara få människor förstår. Det livsviktiga som borde vara huvudnyheten på alla TV kanal och i alla tidningar. Det som skolan tyvärr aldrig lärde dig.

Du behöver absolut inte vara begåvad, ha högt IQ, gått i skolan och ha fina utbildningar, yrkestitlar eller betyg. Faktum är att den illusionen oftast lurar dig springa ännu snabbare i ekorrhjulet med stress, kamp, oro, obalans och sjukdomar i ett fattigare liv.

Livet har aldrig varit svårt, du har bara blivit lärd att göra det svårt. Här får du universella sanningarna till friheten i ett extraordinärt liv. En förståelse för vad du egentligen är, kontroll på dina tankar, känslor, medvetande och beteenden samt livets mentala spel genom de oföränderliga universella lagarna i kvantfysikens värld som skapar precis ALLT!

Lör & Sön 1-2 Feb i Jönköping (Begränsat antal platser)
Sista anmälan 26 Jan

– 2 Dagar som förändrar allt, livsparadigm där ingenting blir detsamma igen!

“Sanningen göra dig fri, men först kan den göra dig förbannad”
– Peter Edvardsson

KÖP KURSEN NU! Endast 2,495kr (Ord. 3,995)

Succé historier

Patrik Hesselgrens otroliga resa

Hannas lyft till ett Rikare Liv!

Stefans fantastiska lyft

HEMLIGHETERNA DU INNERST INNE ALLTID SÖKT

“Stunden du på djupet inser vad du egentligen är, hur du får tillgång till din obegränsade potentiella kraft. Då försvinner dina rädslor, stress, ohälsa, du känner inre lugn, harmoni och lever ett kraftfullt RIKT LIV som är få förunnat”

Peter Edvardsson

BESTÄLL NU!

Ordinarie: 3,995kr

 NU! 2,495kr

Du får bland annat

 • OBS! Ett stort reducerat pris! 
 • Priset inkluderar allt kursmaterial 
 • Priset inkluderar fika och tilltugg i två hela dagar.
 • Direkt tillgång till vår kursportal
 • V.I.P. Chat – Dold privat kommunikation bara mellan dig och mig angående kursen.   
 • Direkt-support till oss i din privata chat.
 • Fungerar i dator, läsplatta & smartphones
 • Du får inlogg till ditt backoffice via epost direkt vid betalning

Unik extra bonus!

 • Vi spelar in kursen så du får också får tillgång till hela kursen på video i efterhand. Du kan då se hela kursen om och om igen hur många gånger du vill i ditt eget privat utbildningsbackoffice.
  Det här är en guldskatt av unika hemligheter som du kan se om och om igen. De hemligheterna som äntligen kommer kunna ge dig det RIKA, FRIA, LYCKLIGA kärleksfulla liv du innerst inne alltid drömt om.
  Du får tillgång till i alla inspelningar från kursen i hela 30 dagar från det att vi laddat upp det i ditt privata backoffice. Uppladdningen av materialet sker när allt är redigerat och klart.

Begränsat antal platser!
Sista anmälan är 26 Januari.

BETALNING

KÖP KURSEN NU! Endast 2,495kr (Ord. 3,995)

 Ordinarie: 3,995kr

 NU! 2,495kr

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Kan jag ställa frågor eller prata med er innan jag bestämmer mig?2018-10-24T12:35:27+02:00

FRÅGOR

Självklart kan du det!

Klicka på den stora blå knappen nedan för att ställa frågor direkt till mig på messenger.

Ställ Fråga På Messenger Här!
Medlemskap i vår hemliga privata V.I.P. Chatt2020-01-04T15:33:56+01:00

När du köper/investerar i vårt kurspaket får du även tillgång till vår hemliga privata V.I.P. Chat. Det här är en unik grupp som bara gäller dig som är med i kursen. I grupperna kan du under hela kursen ställa frågor, få svar och ta del av eventuell extra information och material.

Hur går det till rent praktiskt?2020-01-04T12:02:23+01:00

START
Du får tillgång till hela den unika onlinekurs direkt efter att du betalat kursen. Alla uppgifter till din inloggning i vår kursportal kommer via mail inom kort efter att betalningen gått igenom. Håll utskick i din mail och lägg till vår mailadress kontakt@peteredvardsson.se som betrodd i ditt mail-program. Annars är det risk så du missar någon av vår information till dig eller att den viktiga informationen hamnar bland din skräppost.

KÖP AV KURSEN
Du köper/investerar och betalar denna unika onlinekursen genom att klicka på den blå köpknappen.

När du betalar/investerar i kursen så gör du det genom ett krypterat säkert betalsystem.

När du har betalat får du ett kvitto och ett välkomstmail. Läs noga igenom välkomstmailet för där får du viktig information om kursen och eventuella saker du behöver göra och tänka på innan du startar.

LÄTT ATT ANSLUTA OCH TA DEL AV KURSEN
Det är mycket lätt att ansluta till kursen i kursportalen, det är ingenting du behöver ladda ner i och med att vi använder ett hypermodernt system. Du kan lätt delta med dator, läsplatta eller smartphone så länge du har en bra internetuppkoppling.

DU KAN SE DEM I REPRIS Alla videos och eventuella ljudfiler som är inspelade och sparade i ditt backoffice kan du se och lyssna på i repris när du vill och hur många gånger du vill. Eventuella PDF filer och annat material kan du ladda ner efter dina egna behov. Du kommer ha tillgång till hela kursen och allt material direkt när du betalat kursen.

LOKAL & TIDER

LOKAL
Victoria Hotel

F. E. Elmgrens gata 5

55316 Jönköping, Sverige

Telefon: +4636712800

E-post cc.victoria@choice.se

TIDER
Incheckning: kl. 09:00 – 09:45

Kursens tider lördag: kl. 10.00 – 20.00

Kursens tider söndag: kl. 09.00 – 18.00

Vad har jag för garantier?2018-10-22T14:55:12+02:00

Du tar absolut ingen risk och har ingenting att förlora!

Som du kanske vet så har jag coachat, inspirerat och utbildat flera hundratusen personer internationellt och i Sverige i flera decennier. Allt från egenföretagare, företagsledare, VD, karriär personer, anställda/personal, privat personer och elitidrottare som vunnit många medaljer.

Jag är trygg och har koll på det jag gör och kan förmedla den kunskapen och känslan till dig också så även du kan lyfta ditt liv till en mycket högre nivå!

Är det säkert att betala med kort på er sida?2018-10-22T14:52:59+02:00

Ja det är helt säkert! Vi använder ett av världen största och säkraste betalsystem. Inga av dina kortuppgifter går till oss och inga kortuppgifter lagras i deras system.