Skapa Rikt liv & ekonomi med vårt unika Be-prövade system

Vi hjälper dig snabbt och enkelt få tillgång till ett enkelt verktyg där du själv kan få dina pengar att växa på ett enkelt och beprövat sätt. Det här sker direkt på ditt EGNA personliga konto där bara du själv har 100% kontroll över dina pengar.

Om du inte lär dig tjäna pengar när du sover samt utnyttja compounding och hävstångseffekten, kommer du få jobba tills du dör!

Om du vill börja äga ditt liv och din tid så måste du använda compounding och hävstångseffekten samt skapa passiva återkommande inkomster som ger dig mera fri tid. Så länge du byter din tid mot pengar är du fast i ekorrehjulet och oavsett hur fort du springer är du fortfarande bara en ekorre (även om de är söta).

Oavsett situation får du nu möjligheten i vårt Be-prövade systemet!

STARTA UTBILDNINGEN NU! 49:-/mån.

Vill du också ha ett RIKARE LIV?

Då behöver du börja förstå och praktisera det som bara ett fåtal vet om för att skapa ett flöde av passivt återkommande inkomster. Det är faktiskt mycket enklare att skapa det här än att sälja din kropp och själ 40h/v i 40-50 år. Vi hjälper dig att att börja “LEVA” istället för att bara kämpa dig fram och överleva.

Total frihet
Kom i håg att du aldrig binder dig till någonting med mig, du kan avsluta utbildningssystemet precis när du vill. Du är bara med och betalar ett självkostnadspris på 49kr i månaden för att hela teamet ska kunna hjälpa dig till ett Rikare Liv. Hela min filosofi är att du har kraften, ditt hjärta vet vägen, du väljer och ingen annan än du ska bestämma vilken väg du ska gå – vilken väg som ger dig mest glädje i ett Rikare Liv!

Sköt om dig och njut av stunden för det är allt du har!

Jag och hela teamet önskar dig all kärlek och glädje 🙂
– Mvh Peter

VARNING! Följande information som tillhandahålls här och i utbildningssystemet är INTE en investeringsstrategi eller finansiell rådgivning. Du och alla andra deltagare/tittare av dessa videopresentationer (live eller inspelad) tar alltid fullt ansvar för sina egna ekonomiska beslut och är överens om att detta är tillväxtmarknader som kan vara volatila. Det kan inte garanteras att eventuella tidigare succéer och resultat kan användas som en garanterad indikation på framtida resultat. Som med alla företag och verksamheter tar du personligen all risk. Du har alltid ett eget ansvar att ta råd från professionella när du gör ekonomiska, skatt eller företagsbeslut. Genom att ta del av det här utbildningssystemets BackOffice och dess information har du godkänt följande varning.​