SUCCÉ HISTORIER

Hör Patriks otroliga transformering och lyft i livet genom den unika kursen

Hur Hanna fick ett rikare liv genom de enkla nycklarna till succé, nu har jag rätt verktyg

Så blev Stefans liv så mycket bättre, det här är ju så lätt att man nästan blir förbannad!

Hello heeeelt otroligt! Är du en trollkarl eller? Ha en go dag Peter din trollkarl

Som landslags-och idrottsman ger du mig överraskande kunskap och nycklar mot EM, VM och OS

Hela livet har jag drivit företag i hotell & restaurangbranschen i Halmstad, Västervik, Uppsala, Sälen, Borlänge och Falun. Sedan år 2000 har jag ökat min kunskap inom ledarskap, företagsdrift och personlig utveckling.

Jag har haft Kjell Enhager som coach, en av Sveriges bästa och köpt en hel utbildning från Anthonny Robbins en av världens bästa, men jag märkte efter ett tag att något fattades.

Peter kurs däremot berörde mig på ett helt nytt sätt, passion och energi är helt obeskrivlig. Jag har gått 12 veckors utbildning där hans 1h live webinar oftast blev 2h. Det beskriver Peters engagemang för att hitta verktygen inom DIG. Peter bär på en orubblig övertygelse att vi alla kan!

Han beskriver sakligt och grundligt hur livet är! Han ger dig som du själv inte visste att du hade. Peters råd har varit helt ovärderliga för mig personligen!

Efter att förlorat familj och allt jag ägde gick ja in i väggen. Peter var den som fick fart på mig igen, insiktsfullt och engagerat väcker han viljan och energin i dig och ger dig vägar som du inte ens visste fanns!

– Ulf H Andersson
Egenföretagare

 “Tack Peter 🙂 Du är unik med din otroliga empiriska kunskap”

Du har hjälpt, coachat, stöttat och betytt mycket för mig. Din livserfarenhet ger dig en förståelse som få, du leverera rakt enkelt och begripligt samt är härligt stabil, förstående utan ältande, krusiduller å krångel. 

Jag har känt dig i 20 år och jämfört med de främsta coacherna är det högst några få procent i världen som kommer i närheten av din helt unika vetenskapliga och empiriska kunskap.

Du lever precis som du lär vilket ger trygghet, förtroende och resultat som är fantastiskt påtagliga

– Pernilla Fredeby Johansson
Egenföretagare

“Du har en blick, insikter och förståelse som få förunnat” Jag har känt dig som företagare och person i över 25 år.

När du kommer och besökte mitt företag efter dina många års boende på Cypern. Hade mitt företag vuxit ett flertal gånger om.

Du chokar mig! Du skanna av företaget och min situation på bara 10-15 minuter ge mig insikter och bättre råd än konsulterna jag har haft hos mig och betalat för i flera månader.

Egenföretagare
– Robert

“Jag har alltid varit intresserad av personlig och andlig utveckling och har plöjt igenom mängder av litteratur i området och gått diverse kurser. Kroppen har också alltid fascinerat mig, varför jag utbildade mig till sjukgymnast i början av 2000-talet.

Jag har alltid förstått att kropp och själ hänger ihop på många sätt. Men först efter att jag gått några veckor in i  din kurs har hela min kropp och själ insett på ett helt nytt djup det jag redan visste i teorin. Jag är starkare mentalt, gladare, piggare, målmedveten och samtidigt mer avslappnad till livet.

Jag har vid 4 tillfällen i mitt liv varit sjukskriven längre tid pga olika former av stress. Idag, med den fördjupade kunskap och vetskap jag besitter i och med kursen känns utmattningssyndrom väldigt avlägset. Jag är så tacksam för att jag unnade mig att delta i denna kurs.”

Jessica Liljefjäll

“STORT TACK vännen för alla möten och kunskap du gett mig”

Hela min relation till mig själv, mitt företag, vänner och familj har verkligen förändrats. Det har lyft hela livet till en helt ny nivå.

Livet, företagandet, relationer och familj flyter på ett lugnt säkert sätt, jag känner tillit och vet precis hur jag ska hantera verktygen och kunskap för att nå mina mål.

Dina insikter och kunskap har givit mig ett fantastiskt lugn, kraft och glädje. Tack för all hjälp!

Entreprenör / fastighetsägare
~ Jonas Otosson

“Hej Peter 🙂 Har lyssnat på alla Live Webinar avsnitt igen under dagen från kursen, spontan känsla..”Hur gör man för att hoppa på erat tåg vill lära mig allt”? tycker det är så jävla (ursäkta språket) intressant allihop det du pratar om. Vill lära mig mer och mer hela tiden!

Peter, jag älskar fan dig!! du får mig alltid att få fram mina starka sidor”-

 Patrik Hesselgren

“Tycker det var toppen och jätte inspirerande. Du är så otroligt unikt kunnig.
Är så lycklig just nu Jag har sånt flow i livet. Både litet och stort allt bara kommer till mig. Jag öppnar armarna och välkomnar allt som kommer. Får till mig så klara budskap till mig själv just nu och det är så häftigt.

Det känns som det spruta ut kärlek ur öronen på mig Så himla häftigt att få leva sitt och sååå spännande att se vad som väntar runt hörnet. Jag är sååå TACKSAM att du Peter kommit in i mitt liv”

– Pernilla Pettersson

VILKEN SKILLNAD!

“Du överraskar mig om och om igen med din otroliga unika kunskap”

Som landslag- och elitidrottsman vill jag vara i topp på stora världsliga mästerskap som EM, VM och OS! Med din hjälp känner jag en enorm personlig mental utveckling med härlig stabilitet, glädje, trygghet och de snabba fantastiska resultaten är påtagligt framgångsrika. Din härliga personlighet och kunskap får mig att maxa min potential.

“Tack Peter för all hjälp med min personliga utveckling – Bästa coachen du är grym”

Landslagshoppar (simhopp)
~ Vinko Paradzik