Super-Fettförbränning2019-03-19T14:39:51+01:00

SUPERFÖRBRÄNNING  #1 i Effektiv Fettförbränning

Effektivaste fettförbränningen, kondition, dundermedicin för hjärnan och mental uppgradering på bara 18 min. Blixtsnabb, rolig enkel väg till fysisk och psykisk långvarig toppform utan kamp.

Få superkropp i toppform genom vetenskapen!

Om det berodde på antal timmar vi tränar eller rättare sagt är aktiva samt alla dessa oändliga dieter och hälsoprogram skulle de vimla av friska, fettfria, vältränade fysiskt och psykiskt hälsosamma människor på alla gym och i övriga hälsobranschen. – Men över tid visar alla undersökningar på det motsatta.

Anledningen till det är att ALLA dina långsiktiga resultat över tid skapas genom din självkänsla och självbild (din inre programmering och energifrekvens) oavsett hur mycket du kämpar med allt utanför dig själv – Det är universell lag och gäller inom alla dina områden i livet!

Det är därför (enligt forskning) även de flesta Biggest loser-deltagarna går upp i vikt igen efter att TV-kamerorna stängts av. – Nu förstår du varför jag även vill att du får vetenskapen om dig själv samt kvantfysikens värld.

Global undersökning visar!
Bara 1% når sitt mål efter 1 år på gym.
– Det här programmet gör skillnad!

KÖP KURSEN NU!

Superförbränningens fördelar

Trött på att kämpa? Komihåg att det inte är hur lång tid och antal saker du gör som är viktiga för att uppnå dina mål, utan “EFFEKTEN” av varje handling du utför – VA SMART!

 • Du får otroligt snabb, rolig, enkel och högeffektiv fettförbränning
 • Du får hög fettförbränning även långt efter utförandet (under vilan)
 • Du blir smartare, stresståligare och mår psykiskt mycket bättre
 • Du blir mycket tidseffektivt, det tar bara 18 minuter
 • Du får ett program som alltid fungerar snabbt och lätt i din vardag
 • Du får en total frihet att göra programmet var, när och hur
 • Du behåller lätt mycket högre toppform och livskvalité över tid 
 • Du kan alltid lätt utföra programmet vart du än i världen är
 • Du kan alltid utföra det här oavsett din nuvarande status

SMART HJÄRNA & PSYKISK TOPPFORM

Studier visar att du kan blir smartare, mer koncentrerade, minnas bättre, blir mer kreativa, tåla stress bättre, skap föryngringsprocess, hindrar åldrande, få bättre inlärning och betyg. Den fysisk aktivitet är verkligen en dundermedicin för hjärnan, det är som en mental uppgradering.

Studier visar att fysisk aktivitet kan vara lika effektivt som antidepressiva läkemedel, att du blir upp till 60 mer kreativ och minskar risken för demens med ca 40% enligt Anders Hansen överläkare i psykiatri.

Hansen menar att fysisk aktivitet är det viktigaste en människa kan göra för sin hjärna, vare sig man är frisk eller sjuk, och hänvisar till runt 25 forskningsstudier som alla pekar på samma sak, hur psykisk ohälsa kan lindras och förebyggas med hjälp av motion som utförs på ett vist sätt.

Han tycker även att läkarna borde skriva ut motion på recept i större utsträckning än i dag.

HÄLSANS HEMLIGHETER

Visdom är makt och skiljer de som har från de som inte har!

Den dagen du på djupet inser vad du egentligen är, hur alla dina resultat inom alla områden styrs över tid av din underliggande självbild som ger dig dina tankar, känslor, beteenden. Då får du tillgång till din obegränsade kraft, alla din stress och ohälsa försvinner. Du får lugn, harmoni, energi och lever med din kropp i toppform.

100%
FETT
FRI
EFFEKT

Unika vetenskapliga och empiriska kunskaper till snabba och enkla resultat. Hög fettförbränning, kondition, dundermedicin för hjärnan och mental uppgradering till toppform med långvarigt resultat.

KÖP KURSPAKETET NU!

SUPER-FETTFÖRBRÄNNING

KURSPAKET

Ordinarie: 3,495kr

 NU! 2495kr

I kursen får du

 • Boken Superfettförbränning (PDF 62 sidor)
 • Video” Välkommen till programmet Superfettförbränning
 • Video! Olika sätt du kan utföra programmet
 • Video! Vetenskapen som gör skillnad
 • Video! Håkans succé historia (-16kg på bara 18 tim)
 • Video! Att tänka på och om Appar och tillbehör etc.
 • Direkt tillgång till hela kursen i vår utbildningsportal
 • Direkt-support till oss i din privata kursportal 
 • Fungerar i dator, läsplatta & smartphones
 • Träningsmallar för 12 veckor (i PDF boken)

Extra bonus material

 • Video! De vetenskapliga hemligheterna om att vara toppform 
 • Video! Därför är din målsättning viktigare än din aktivitet

BETALNING

KÖP KURSEN NU!

 Ordinarie: 3,495kr

 NU! 2495kr

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Kan jag ställa frågor eller prata med er innan jag bestämmer mig?2018-10-24T12:35:27+02:00

FRÅGOR

Självklart kan du det!

Klicka på den stora blå knappen nedan för att ställa frågor direkt till mig på messenger.

Ställ Fråga På Messenger Här!
Medlemskap i vår hemliga privata V.I.P. Chatt2020-01-04T15:33:56+01:00

När du köper/investerar i vårt kurspaket får du även tillgång till vår hemliga privata V.I.P. Chat. Det här är en unik grupp som bara gäller dig som är med i kursen. I grupperna kan du under hela kursen ställa frågor, få svar och ta del av eventuell extra information och material.

Hur går det till rent praktiskt?2020-01-04T12:02:23+01:00

START
Du får tillgång till hela den unika onlinekurs direkt efter att du betalat kursen. Alla uppgifter till din inloggning i vår kursportal kommer via mail inom kort efter att betalningen gått igenom. Håll utskick i din mail och lägg till vår mailadress kontakt@peteredvardsson.se som betrodd i ditt mail-program. Annars är det risk så du missar någon av vår information till dig eller att den viktiga informationen hamnar bland din skräppost.

KÖP AV KURSEN
Du köper/investerar och betalar denna unika onlinekursen genom att klicka på den blå köpknappen.

När du betalar/investerar i kursen så gör du det genom ett krypterat säkert betalsystem.

När du har betalat får du ett kvitto och ett välkomstmail. Läs noga igenom välkomstmailet för där får du viktig information om kursen och eventuella saker du behöver göra och tänka på innan du startar.

LÄTT ATT ANSLUTA OCH TA DEL AV KURSEN
Det är mycket lätt att ansluta till kursen i kursportalen, det är ingenting du behöver ladda ner i och med att vi använder ett hypermodernt system. Du kan lätt delta med dator, läsplatta eller smartphone så länge du har en bra internetuppkoppling.

DU KAN SE DEM I REPRIS Alla videos och eventuella ljudfiler som är inspelade och sparade i ditt backoffice kan du se och lyssna på i repris när du vill och hur många gånger du vill. Eventuella PDF filer och annat material kan du ladda ner efter dina egna behov. Du kommer ha tillgång till hela kursen och allt material direkt när du betalat kursen.

LOKAL & TIDER

LOKAL
Victoria Hotel

F. E. Elmgrens gata 5

55316 Jönköping, Sverige

Telefon: +4636712800

E-post cc.victoria@choice.se

TIDER
Incheckning: kl. 09:00 – 09:45

Kursens tider lördag: kl. 10.00 – 20.00

Kursens tider söndag: kl. 09.00 – 18.00

Vad har jag för garantier?2018-10-22T14:55:12+02:00

Du tar absolut ingen risk och har ingenting att förlora!

Som du kanske vet så har jag coachat, inspirerat och utbildat flera hundratusen personer internationellt och i Sverige i flera decennier. Allt från egenföretagare, företagsledare, VD, karriär personer, anställda/personal, privat personer och elitidrottare som vunnit många medaljer.

Jag är trygg och har koll på det jag gör och kan förmedla den kunskapen och känslan till dig också så även du kan lyfta ditt liv till en mycket högre nivå!

Är det säkert att betala med kort på er sida?2018-10-22T14:52:59+02:00

Ja det är helt säkert! Vi använder ett av världen största och säkraste betalsystem. Inga av dina kortuppgifter går till oss och inga kortuppgifter lagras i deras system.

Till toppen